INFO

THE HILL

那山书店 



ART DIRECTOR: Nod Young / Guang Yu
DESIGNER: Yan
YEAR: 2018
CLIENT: THE HILL
The bookstore, as a cultural landscape of the city, represents a multi-dimensional space created around “reading” in today’s business venues. In the image design for the bookstore, although it is impossible to bypass the characteristic elements related to reading, the property constraint of “books” should be avoided as much as possible. Therefore, “reading pleasure” that can be integrated in a commercial atmosphere becomes a goal for the design. The heart throbbing part marked by the highlighter “between the lines” is
the design origin of the THE HILL Bookstore.
书店,作为一座城市的文化风景,它在今天的商业场所中,是围绕“阅读”构建的多元空间。在针对于书店的形象设计中,既无法绕开与阅读有关的特性要素,又要尽力避免陷入“书”的性质局限。因此,可被置入商业氛围中的“阅读乐趣”成为设计目标。“字里行间”中,被荧光笔标记备注的心动的部分,就是那山书店的设计原点。



© ® 2015, 2022 ABCD BEIJING & LOS ANGELES     🌎️     CONTACT US: INFO@ABLACKCOVER.COM     🌎️